Helyreigazítások gyűjteménye

Hazudtunk

Hazudtunk

Telex - Tömegverekedés tört ki a Lurdy Házban

2023. május 24. - Hazudtunk

Valótlanul állítottuk a 2023. 04. 21-én „Tömegverekedés tört ki a Lurdy Házban” címmel, a www.telex.hu oldalon megjelent cikkünkben, hogy 2023. 04. 20-án este az Egyiptomiak Magyarországi Kulturális Szociális Egyesülete szervezésében meghirdetett közös ima után nagyjából 15–18 ember verekedett össze a budapesti Lurdy Házban.

A valóság ezzel szemben az, hogy az Egyiptomiak Magyarországi Kulturális Szociális Egyesületének nincs köze a verekedéshez. Az egyesület 2023. április 18-án 18:00–21:00 óra között vette bérbe a Lurdy Ház 1. emelet 9-es számú konferenciatermét az Egyesület tagjainak és azok családtagjainak békés, családi összejövetele céljából. Az Egyesületi eseményen semmilyen atrocitás nem történt, a megjelent családok azon a legnagyobb nyugalomban és egyetértésben ünnepeltek együtt.

Az érintettektől elnézést kérünk.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://hazudtunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1118131306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása