Helyreigazítások gyűjteménye

Hazudtunk

Hazudtunk

Magyar Jelen - Szivárványos korrupció a Mecsek lábánál

2023. február 20. - Hazudtunk

A 2023 január 27-én „Szivárványos korrupció a Mecsek lábánál” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottunk, hogy a 2019-es önkormányzati választást követően Fogarasi Gábor azért nem lett Pécs alpolgármestere, mert több kétes ügy tapadt a nevéhez. A valóság ezzel szemben az, hogy Fogarasi Gábor neve ugyan felmerült 2020-ban alpolgármesterként, de mivel semmilyen kétes ügy nem tapadt a nevéhez nem ez volt az oka annak, hogy nem választották meg a tisztségre.

Valótlanul állítottuk, hogy Pécsen csak Fogarasi Gábor jóváhagyásával lehetett hozzájutni önkormányzati tulajdonú lakásokhoz.

Valótlanul állítottuk, hogy amennyiben olyan személy került fel korábban Pécsen önkormányzati tulajdonú lakás bérlőjelöltjeinek listájára, akit Fogarasi Gábor nem hagyott jóvá, akkor a bérlői kijelölést visszavonatta, és az érintett személy számára nem engedélyezte a lakás kiadását.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://hazudtunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1818053936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása