Helyreigazítások gyűjteménye

Hazudtunk

Hazudtunk

Bennfentes - A sashalmi szoci pártiroda útja az államtól a kerületi szoci elnökhöz

2023. január 27. - Hazudtunk

2022. február 28. napján a www.bennfentes.net online felületünkön közzétett "A sashalmi szoci pártiroda útja az államtól a kerületi szoci elnökhöz" című online cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Csizmazia Ferenc minden jel szerint áron alul, saját magának adta el a helyi  párt irodáját.

A fenti cikkben valótlanul állítottuk továbbá, hogy a sashalmi MSZP elnöke tulajdonképpen a saját pártját lopta meg, és valótlanul állítottuk, hogy tízmilliós mutyi történt.

forrás

Pesti Srácok - Főbérlőjét megverő jobbikos politikussal kritizálja a járványkezelést a HVG

A 2021 november 19-én „Főbérlőjét megverő jobbikos politikussal kritizálja a járványkezelést a HVG” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Varga Zoltán Péter, dunakeszi jobbikos önkormányzati képviselő megvert egy nőt, feltépte a főbérlője autójának ajtaját, bántalmazta a főbérlőjét, meg is fenyegette, és azt kiabálta neki, hogy „agyonverlek, beverem a pofádat“. (PS)

forrás

Forbes - Mészáros Lőrinc megvette Gianni éttermét – új NER-hely születhet

A Forbes.hu-n 2022. augusztus 9-én közzétett „Mészáros Lőrinc megvette Gianni éttermét – új NER-hely születhet” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Mészáros Lőrinc megvette Gianni naphegyi éttermét.

A valós tény ezzel szemben az, hogy a Gian Luigi Annoni kisebbségi tulajdona mellett működő Terra étterem 2022 májusában a Naphegy u. 67. sz. alatt bezárt. Sem az éttermet, sem az azt üzemeltető társaságot sem Mészáros Lőrinc, sem más nem vette meg Gian Luigi Annonitól.

Ezen a helyen nyithat majd új éttermet egy ide bejegyzett új gazdasági társaság, amely Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozik. Az eredetileg megjelent cikkünket ezeknek megfelelően módosítottuk is.

forrás

Mérce - A szociális törvény módosítása fog minket elvezetni a várva várt elégedetlenségi mozgalomhoz?

A https://merce.hu oldalon 2022. november 2022. napján megjelent, „A szociális törvény módosítása fog minket elvezetni a várva várt elégedetlenségi mozgalomhoz?” című cikkünkben valótlanul állítottuk, illetve híreszteltük, hogy a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. egyoldalú munkáltatói intézkedéssel szüntette meg 100 munkavállalójának a munkaviszonyát. A valóság ezzel szemben az, hogy a ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. nem szüntette meg 100 fő munkavállaló munkaviszonyát egyoldalú munkáltatói intézkedéssel a makói gumigyárban.

forrás

Magyar Jelen - Kitálalt egy jobbikos: így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé

A 2022. szeptember 21-én “Kitálalt egy volt jobbikos: így töröltette Szaszi Gyurcsányék segítségével Toroczkai Fb-oldalát, és nyilváníttatták őt veszélyes személlyé” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Németh Zsolt hacker támadásokat követett el. 

forrás

Vác Online - Szádoczki Imre: Minden várakozást alulmúl ez a városvezetésnek álcázott ingatlanügynökség

A 2022. október 3. napján megjelent „SZÁDOCZKI IMRE: MINDEN VÁRAKOZÁST ALULMÚL EZ A VÁROSVEZETÉSNEK ÁLCÁZOTT INGATLANÜGYNÖKSÉG” című cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy a Matkovich Ilona fiának tulajdonában álló építőipari cég a Kőhíd utcai építkezés során munkavédelmi szabálytalanságok miatt büntetést kapott a héten. A valóság ezzel szemben az, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal a 2022. augusztus 24. napján megtartott helyszíni szemlét követően a Matkovich Ilona fiának tulajdonában álló építőipari céggel szemben hivatalból munkavédelmi eljárást indított, amely egyelőre nem zárult le.

forrás

Metropol - Horváth Csaba, a zuglói korrupciós botrány MSZP-s főszereplője

A 2022. március 10. napján megjelent „Egzotikus pálmafákat ültetett medencéje partjára Horváth Csaba, a zuglói korrupciós botrány MSZP-s főszereplője” című cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy Horváth Csaba egy Kálvin téri kávézóban rendszeresen pénzt vett át és a parkolópénzek lenyúlásából a 2. kerületi luxusvillájába legalább 10 millióért vásárolt Dél-Amerikában őshonos cserjepálmákat és távoli egzotikus országokból hozatott magának pálmafákat.

forrás

Eger Hírek - BOTRÁNY: a Városgondozás emberei Mirkóczki házánál dolgoztak – videó

A 2022. szeptember 28. napján a „BOTRÁNY: a Városgondozás emberei Mirkóczki házánál dolgoztak – videó” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Mirkóczki Ádám feldebrői családi házának udvarán a Városgondozás Eger Kft. alkalmazottai úgy végeztek munkát, hogy azért Mirkóczki Ádám nem fizetett. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy az elvégzett munkáról nem készült számla.

forrás

Pesti Srácok - Még nem mondott le alpolgármesteri jövedelméről Orosz Anna

A cikkben valótlanul állítottuk, hogy Bedő Dávid önkormányzati képviselő – az országgyűlési képviselői esküje letételét követően – ugyanazért a munkáért két helyről is fizetést vesz fel; a valóságban az önkormányzati feladatai ellátásának idejére, az arról való lemondásáig országgyűlési képviselőként nem kap javadalmazást, nem vesz fel fizetést két helyről.

forrás forrás

süti beállítások módosítása