Helyreigazítások gyűjteménye

Hazudtunk

Hazudtunk

444 - Harrach Péter igazsága

2022. december 19. - Hazudtunk

Az Ungváry Krisztián tollából 2021. december 6. napján „Harrach Péter igazsága” címmel megjelent cikkünkben azt a valótlan tényt híreszteltük megalapozatlanul, hogy Veress László, az Országgyűlés elnökének titkárságvezetője 300 millió forintot lopott el a határon túli magyar tehetségeknek járó pénzből. Erről Kövér László házelnök is tudott és csak az a kérdés, hogy kapott-e megvesztegetési pénzt azért, hogy ezt elnézze.

A valóság az, hogy Veress László titkárságvezető a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány vagyonából nem lopott, hozzá vagyoni előny nem került. Nem károsította meg a határon túli magyar tehetségeket. Veress László nem vesztegette meg hivatali felettesét, Kövér házelnököt.

A cikkünk által hivatkozott forrásban megjelölt ingatlan nem Veress László vagy családtagjai, hanem a Magyar Tehetségekért Határtalanul Alapítvány tulajdonában és használatában van.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://hazudtunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5318006064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása